Paris er den mest besøgte by i verden, og Disneyland Paris er en af de bedste turistattraktioner i Europa.

1. Parken hed oprindeligt Euro Disney Resort, men den blev omdøbt til Disneyland Paris i 1994.

2. Det er beliggende i Marne-la-Vallée, en vestlig forstad til Paris, Frankrig.

3. Det har to forlystelsesparker: Walt Disney Studios Park og Disneyland Park.

4. Resortet har syv temaområder: Adventureland, Discoveryland, Fantasyland, Frontierland, Main Street USA, Mickey's Toontown Fair og Tomorrowland; sammen med to vandlande: Walt Disney Studios Parks Animation Courtyard og Disneyland Parks Gardens of Imagination; tre hoteller: Disneys Newport Bay Club Hotel; Disney's Sequoia Lodge Hotel; og Disneys Davy Crockett Ranch Hotel; samt et indkøbscenter kaldet Disney Village med et biografkompleks kaldet CinéMagique

Hvad koster det at besøge Disneyland Paris?

Disneyland Paris er en af de mest populære attraktioner i Europa. Det er beliggende i byen Marne-la-Vallée, Frankrig. Forlystelsesparken har to parker: Disneyland Park og Walt Disney Studios Park. Det tilbyder også en række hoteller, restauranter og butikker.

Det koster €69 for voksne og €59 for børn (3-11 år) at besøge Disneyland Paris på hverdage (mandag til fredag). Besøgende kan købe en billet, der dækker begge parker eller kun én park ad gangen.

Prisen stiger i weekenden (lørdag og søndag) til €79 for voksne og €69 for børn. Nogle særlige begivenheder såsom jul kan også have forskellige priser.

Er der rabat til børn eller seniorer?

Parken tilbyder rabat til børn og seniorer.

Børn under 11 år får 20 % rabat på voksenprisen. Seniorer over 65 år får 10 % rabat på voksenprisen.

Hvordan kommer jeg til Disneyland Paris?

Disneyland Paris ligger i Marne-la-Vallée, nær Paris. Parken ligger cirka 2 timers kørsel fra centrum af Paris, og kan nås med bil eller bus.

Parken er opdelt i 5 temaområder: Main Street USA, Adventureland, Frontierland, Fantasyland og Discoveryland.

Hvilke dage i ugen er de bedste at besøge Disneyland Paris på?

At besøge Disneyland Paris er en magisk oplevelse for hele familien. Det handler ikke kun om forlystelserne, men også om atmosfæren og stemningen.

Der er mange forskellige meninger om, hvilke dage i ugen der er bedst at besøge Disneyland Paris. Nogle mennesker siger, at weekender er bedst, fordi det er mere overfyldt, og der er mere at lave. Andre siger, at torsdag og fredag er bedre, fordi du kan få rabat på billetter, hvilket gør dem billigere end weekender.

Hvad synes du?

Hvornår åbner Disneyland Paris i 2022?

Disneyland Paris er en af de mest berømte forlystelsesparker i Europa. Den har været åben i årtier, men nu åbner den i 2022. Parken ligger i Marne-la-Vallée, Frankrig og har et samlet areal på 2.800 acres.

Du kan læse meget mere om Rejsekup her.

Parken åbnede først sine døre for offentligheden den 12. april 1992. Den hed oprindeligt Euro Disney Resort og var et joint venture mellem Walt Disney Company og det franske firma Compagnie des Alpes. Siden da er det blevet omdøbt til Disneyland Paris og ejes nu af The Walt Disney Company gennem dets datterselskab Euro Disney SCA

Har nogen over 12 år brug for en billet?

Disneyland Paris er en enestående forlystelsespark i verden. Det er ikke kun for børn, men også for voksne.

Parken har mange attraktioner, der er skræddersyet til forskellige aldersgrupper, fra småbørn til voksne. Men har nogen over 12 brug for en billet? Svaret er nej, for der er mange attraktioner, der er specifikt for ældre mennesker.

Hvad er åbningstiderne i Disneyland Paris?

Åbningstiderne i Disneyland Paris er 9:00 til 23:00.

Hvad er de bedste restauranter på Disneyland Paris?

Disneyland Paris er et af de mest populære turistmål i verden. Det er en forlystelsespark beliggende i Marne-la-Vallée, Frankrig, vest for Paris og øst for Bruxelles.

Læs mere på Top 10 forlystelser i Disneyland Paris..

Den følgende artikel vil give dig en liste over de bedste restauranter i Disneyland Paris.

1) The Blue Lagoon Restaurant and Bar: Denne restaurant har et udendørs opholdsområde med udsigt over Disneys Fantasia Gardens og tilbyder også indendørs spisemuligheder. Menuen omfatter retter fra hele verden såsom bøf, skaldyr og pastaretter.

2) Agrabah Café: Denne café har et tema efter Aladdins hjemland – Agrabah. Det byder på middelhavskøkken såsom falafel-sandwich, hummusplader og shawarma-wraps foruden salater, supper og desserter.

3) Les Halles Boulangerie Patisserie: Dette bageri tilbyder friskbagt brød, kager og kager til morgenmad eller frokost sammen med sandwich til frokost

Hvad er billetpriserne til Disneyland Paris?

Disneyland Paris er et populært turistmål i Paris, Frankrig. Det er den mest besøgte forlystelsespark i Europa og den næstmest besøgte forlystelsespark i verden efter Disney World.

Billetpriserne til Disneyland Paris er forskellige for forskellige typer billetter. For eksempel kan en enkeltdagsbillet koste €92, mens en 3-dages billet kan koste €211.

Hvad er entrégebyret til Disneyland Paris?

Entréen til Disneyland Paris er €62.

Entréen til Disneyland Paris er €62.

Hvad er de bedste forlystelser i Disneyland Paris?

Disneyland Paris er en stor forlystelsespark og resort i Marne-la-Vallée, Frankrig, med to parker: Disneyland Park og Walt Disney Studios Park.

Disneyland Paris tilbyder en række forskellige forlystelser. Det er svært at vælge, hvilken der er den bedste, fordi de alle tilbyder forskellige oplevelser. De mest populære forlystelser er Space Mountain, Star Tours, Pirates of the Caribbean, Big Thunder Mountain Railroad og Indiana Jones and the Temple of Peril.

Space Mountain: Denne tur simulerer en tur gennem rummet med høj hastighed om bord på et raketskib. Turen inkluderer skarpe sving og pludselige fald, der giver ryttere følelsen af vægtløshed samt en følelse af ukontrolleret kontrol!

Star Tours: Denne tur tager gæsterne med på et eventyr for at besøge nogle af de mest berømte planeter fra Star Wars-film, inklusive Tatooine og Hoth!

Pirates of the Caribbean: Denne attraktion genskaber scener fra forskellige film i Disneys Pirates-franchise, herunder "Pirates of