Denne artikel er en opsummering af de vigtigste fodboldnyheder fra den seneste uge. Det dækker emner som udgivelsen af FIFA 19, Champions League og NFL-spil.

En opsummering af, hvad der er sket i fodbold i denne uge.

Staten i NFL

National Football League er den største professionelle amerikanske fodboldliga i verden. Det består af 32 hold, der hvert år konkurrerer om at vinde Super Bowl-mesterskabet. NFL blev grundlagt i 1920 og har i øjeblikket hovedkvarter i New York City.

I de seneste år har der været en masse kontroverser omkring NFL. Der har været beskyldninger om vold i hjemmet, stofmisbrug og seksuelle overgreb blandt spillere. Med alle disse problemer i gang, begynder mange mennesker at spekulere på, om det er tid til et lederskifte, eller om det bare er en fase, der til sidst vil forsvinde med tiden.

Playoffs forudsigelser for 2022

Super Bowl er det årlige mesterskabsspil i National Football League (NFL). Spillet spilles mellem to hold, et fra National Football Conference (NFC) og et fra American Football Conference (AFC), for at afgøre, hvilket hold der skal krones som NFL-mestre.

Slutspillet er en enkelt-elimineringsturnering, der finder sted efter den ordinære sæson for at afgøre, hvilket af to hold, der skal repræsentere hver konference i Super Bowl. Vinderne af disse playoffs kaldes "wild cards".

I 2022 er det svært at forudsige, hvad der vil ske. Men hvis du vil have min mening, tror jeg, at det kunne være enten New York Giants eller Philadelphia Eagles.

Uge 14 Trænerafstemning, Top 10 College Football Teams

College fodboldsæsonen er i fuld gang, og det har været meget spændende indtil videre. I uge 14 af Coaches Poll har Alabama stadig nummer et med Clemson som nummer to. De andre top 10-hold er Georgia, Ohio State, Oklahoma, Penn State, LSU, Notre Dame og Miami.

Læs mere på Football37.dk.

Dette er en meget konkurrencepræget sæson for college-fodbold indtil videre med mange gode hold at se. Det bliver spændende at se, hvem der kommer ud i toppen!

Team nyheder og opdateringer

Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i verden. Det er et spil, der har eksisteret i lang tid, og det har udviklet sig med tiden.

Fodboldforbundet, også kendt som FA, er det styrende organ for fodbold i England. Det blev grundlagt i 1863 og administrerer alle niveauer af fodbold fra amatør- til professionelle ligaer.

Nogle af deres præstationer er: etablering af den første nationale fodboldkonkurrence nogensinde i 1871, oprettelse af den første FA Cup-konkurrence i 1872, oprettelse af Englands første landshold i 1872 og at være et stiftende medlem af FIFA i 1904.

NFL Power Rankings – uge 13

NFL Power Rankings er en ugentlig række ranglister, der rangerer den aktuelle styrke for hvert hold i NFL. De udgives hver uge af forskellige mediekilder.

I denne uge forblev de 4 bedste hold uændrede med New England som #1, Pittsburgh som #2, Minnesota som #3 og Philadelphia som #4. Rams rykkede op til #5 efter at have slået Saints den sidste weekend. Patriots tog sig af forretningerne mod Buffalo og har nu vundet 8 kampe i træk.

Steelers afsluttede deres tabsrække ved at besejre Cincinnati sidste søndag og er nu tilbage i kontrol over deres egen skæbne i AFC North Division-løbet.

Minnesota klarede lige knap Green Bay med en slutscore på 31-24 mandag aften i fodbold, men er stadig på toppen af NFC North Division-løbet med 7 sejre indtil videre i denne sæson. Og endelig havde Philadelphia en let sejr over Dallas søndag aften i fodbold for at forblive ubesejret og på toppen af NFC East Division-løbet med 9 sejre indtil videre i denne sæson.