Ifølge Centers for Disease Control and Prevention er der mere end 50 millioner amerikanere, der lider af kroniske sygdomme. CDC fandt også, at disse kroniske tilstande er den førende dødsårsag i Amerika.

For at blive sundere i det nye år er det vigtigt at forstå, hvilke typer adfærd der bidrager til en sund livsstil. Der er fem måder, hvorpå du kan blive sundere i 2019:

De mest gode beslutninger er at holde op med dårlige vaner og starte nye, sunde. For at hjælpe dig med at komme i gang med din beslutning for 2022, har vi samlet 5 enkle måder at blive mere sund i det nye år.

De bedste beslutninger er at stoppe dårlige vaner og starte nye, sunde. For at hjælpe dig med at komme med en plan for at få dette til at ske, er her nogle tips, der kan hjælpe dig i gang.

1. Plan for succes

2. Lav en liste over dine mål og prioriteter

3. Lav en handlingsplan for hvert mål og prioriter dem

4. Vær ansvarlig for dine handlinger

5. Sæt realistiske forventninger

6. Slip af med de negative mennesker i dit liv

1) Giv op Fastfood – Fastfood er ikke kun forfærdeligt for dit helbred, men det er også forfærdeligt for din pengepung. Prøv at lave mere mad derhjemme, så du kan spare penge og også spise bedre!

1) Giv op Fastfood – Fastfood er ikke kun forfærdeligt for dit helbred, men det er også forfærdeligt for din pengepung. Prøv det

2) Spis sund mad – At spise sundt er ikke kun godt for din krop, men det er også godt for miljøet. mere sund Prøv det

3) Få mere søvn – Søvn er ikke kun vigtig for dit mentale helbred, men det er også vigtigt for dit fysiske helbred. Prøv det

2) Bliv aktiv – Det er aldrig for tidligt eller sent at blive aktiv! Det er heller aldrig for koldt eller varmt udenfor. Med kun 10 minutters aktivitet hver dag, vil du føle dig meget bedre bagefter

Ordet "aktiv" kan defineres som "travlt, energisk og energisk."

I dette afsnit vil jeg fortælle om, hvordan man holder sig aktiv om vinteren og sommeren.

Der er mange måder at forblive aktiv på. Du kan for eksempel gå udenfor og lege med dine venner om dagen eller træne i din stue om natten.

Det vigtigste er at forblive aktiv!

Hvor meget skal jeg træne?

Træning er en vigtig del af enhver træningsrutine. Det er vigtigt at arbejde på forskellige muskelgrupper og at blande dine træningspas.

Når det kommer til træning, er målet at nedbryde muskelfibrene. Jo mere du træner, jo mere nedbryder du disse fibre, hvilket fører til bedre resultater. Du kan træne så meget som din krop kan klare uden at risikere skader eller overtræning.