Soho

Soho er et distrikt i det centrale London i West End, i området Soho Square i City of Westminster.

Det er et af Londons bedste underholdnings- og shoppingområder med masser af restauranter, barer og butikker.

Covent Garden

Covent Garden er et London-distrikt og et populært turistmål. Det er også berømt for sine gadeartister, caféer og gadekunst.

Covent Garden er beliggende i byen Westminster, London. Det er i området Holborn, som er en indre bydel i det centrale London. Covent Garden har eksisteret siden 1630'erne, men det var først i det 18. århundrede, at det blev populært som teaterdistrikt. Kvarteret har været hjemsted for bedste områder i London mange teatre og musiksale gennem århundreder, herunder Theatre Royal, Drury Lane og The Royal Opera House, som alle stadig er aktive i dag.

Det er ikke overraskende, at Covent Garden er blevet en af Londons mest populære turistdestinationer med sin rige kultur, historie og gadeforestillinger fra jonglører til buskere. Udover at være hjemsted for nogle af Londons mest kendte caféer såsom Café Rouge, Caffe Nero og Costa Coffee; Covent Garden byder også på masser af

Paddington

Paddington er en fiktiv karakter og hovedpersonen i flere bøger skrevet af Michael Bond. Bøgerne er illustreret af Peggy Fortnum.

Paddington Bear er en venlig bjørn, der bor sammen med sin tante Lucy og onkel Pastuzo i 33 Windsor Gardens, nær banegården i London, England.

King’s Cross

King's Cross er en stor jernbanestation i London. Det er en af de største og travleste stationer i Storbritannien og håndterer over 200 millioner passagerer hvert år.

King's Cross Station har været i centrum for mange væsentlige udviklinger i britisk historie, herunder Great Northern Railway og Thameslink-programmet. Stationen blev bygget på et sted, der tidligere var besat af slumkvarterer, som en del af et byfornyelsesprojekt for at rydde slumkvarterer væk fra det centrale London og bygge nye hjem til londonere.